Om

Hej,

Jag heter Filip Blomberg och är född och uppvuxen här på Åland sedan 1995. Jag har haft fisket som intresse sedan barnsben och intresset har ökat stadigt med åren. Ibland lyser mitt jaktintresse igenom och återspeglas här på sidan.

Mitt mål är att hela tiden försöka förbättra fisket här på Åland. Bland annat sitter jag med i styrelsen för Ålands Fiskevårdsförening där vi jobbar mycket med praktiskt fiskevård, och vi försöker också bistå med kunskap där vi kan. Själv gillar jag att springa i öringsbäckarna och försöker hela tiden lära mig mer om fiskarnas lek och uppväxt.

Ett av mina mål och orsaken till att jag driver den här sidan är att jag vill lyfta Åland som sportfiskedestination. Åland har länge fått agera ett paradis för fiskslaktare och det är otroligt synd med tanke på Ålands potential som sportfiskedestination.

Jag jobbar delvis som fiskeguide och kan erbjuda fiske över hela Åland året runt. Tveka inte att kontakta mig om du vill ha tips, komma på guidning eller bara fiska en dag med mig och lära känna mig.

/Filip